Spanner Hazzard! - Renault Twingo Forum
User Tag List

 
Thread Tools
post #1 of 7 (permalink) Old 12-29-2016, 12:52 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Jul 2016
Posts: 24
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Spanner Hazzard!

Another one here with an orange spanner hazzard light on the dash.
Appeared yesterday, car is heading to garage tomorrow. Seems to be fine otherwise, performance, etc.
It's a 0.9 TCE dynamique I have, 3 months old with 2000 miles on the clock.

Anyone else who's had this íssue got an answer to the cause? Dodgy sensor, etc

Thanks
Terrier is offline  
post #2 of 7 (permalink) Old 12-29-2016, 12:55 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Jul 2016
Posts: 24
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Only other thing to say is 2 nearest dealers weren't interested in seeing it, 1 next week and the other the 2nd week in January!
Both of those shitty Arnold Clark though.
Terrier is offline  
post #3 of 7 (permalink) Old 12-30-2016, 04:21 AM
Senior Member
 
Join Date: Feb 2016
Location: Kent
Posts: 113
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Had this earlier in the year, but it corrected itself. Same as you though - spanner light on, but no others, and no difference in the performance etc.

https://www.twingoforum.co.uk/forum/1...when-cold.html
TurboTomato is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 7 (permalink) Old 12-30-2016, 12:12 PM
440
Member
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 56
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
I suspect most don't bother to have their service departments staffed over Christmas. Let us know how you get on and what the cause was.
440 is offline  
post #5 of 7 (permalink) Old 01-17-2017, 08:14 AM
Senior Member
 
Join Date: Aug 2016
Posts: 111
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Quote:
Originally Posted by Terrier View Post
Another one here with an orange spanner hazzard light on the dash.
Appeared yesterday, car is heading to garage tomorrow. Seems to be fine otherwise, performance, etc.
It's a 0.9 TCE dynamique I have, 3 months old with 2000 miles on the clock.

Anyone else who's had this íssue got an answer to the cause? Dodgy sensor, etc

Thanks
Did you manage to get this sorted? What was it?
LadyBird is offline  
post #6 of 7 (permalink) Old 03-02-2017, 10:08 AM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Jul 2016
Posts: 24
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Sorry for the delay, I've not been on forum for a while.

Dealer said that was a recall to do a software/diagnostics update. Got a call last week and car went in on Tuesday for the morning.
Terrier is offline  
post #7 of 7 (permalink) Old 03-02-2017, 10:40 AM
440
Member
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 56
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Fingers crossed that fixes the issue then. Keep us updated with how it goes.
440 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Renault Twingo Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



  Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Orange spanner light staying on and hesitation when cold TurboTomato Engine and Technical Discussion 27 03-24-2018 08:17 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off